Verfspuit huren

Enorm makkelijke verfspuit voor de doe-het-zelver.

Geschikt voor wanden én plafonds in je woning, bedrijfspand of garage.

Op te halen in Haarlem, vanaf € 55 euro.


Airless verfspuit huren

Ben je op zoek naar een airless verfspuit geschikt voor professioneel gebruik?

Airless verfspuit bekijken
Verfspuit huren

De voordelen

 • Onze verfspuit is bedoeld voor (onervaren) doe-het-zelvers, zelfs met 2 linker handen kan je hiermee uit de voeten! Voor de professional hebben wij ook een airless verfspuit beschikbaar. »
 • De verfspuit is snel in gebruik te nemen: je kan binnen 5 minuten staan verfspuiten.
 • Het is makkelijker en sneller dan verven met een roller, en het eindresultaat is ook nog eens mooier!
 • Met een slang van 3.5 meter en spuitpistool van 70cm heb je een groot werkbereik, ook plafonds zijn hiermee makkelijk te spuiten.
 • Verf wordt uit de verfemmer aangezogen door de verfspuit, je hoeft dus geen verf over te gieten.
 • Geschikt voor praktisch alle soorten (latex) muur- en plafondverf, zie de veelgestelde vragen voor meer informatie.
 • Makkelijk te reinigen: de verfspuit heeft een reinigingsmodus waarmee je de verfspuit makkelijk schoon spoelt.
Makkelijk muren verfspuiten

Veelgestelde vragen


 • Kan ik mijn gehele woning (muren en plafonds) met deze verfspuit verven? Ja, deze verfspuit is daar perfect voor, beide muren én plafonds kan je met deze verfspuit verven.
  Iets om op te letten is dat de volgorde anders is dan bij het traditioneel rollen: normaal gesproken verf je eerst het plafond en dan de muren, maar bij verfspuiten is dat andersom: eerst de muren verfspuiten, en daarna het plafond.
  Dit komt omdat je de muren makkkelijk kan afplakken, maar het plafond niet.
 • Kan ik iedere verf gebruiken om te verfspuiten? Ja, alles behalve structuurverf en houtlak. Bijna alle reguliere watergedragen muur- en plafondverf (latex) kan je gebruiken in combinatie met deze verfspuit. Sommige verf is wat dikker en die moet je misschien 5% - 10% verdunnen met water.
  Wij horen goede verhalen van onze klanten over o.a. Flexa Powerdek, daarnaast raden wij Histor (Monodek) af in verband met tegenvallend eindresultaat.

  Wij moeten helaas het gebruik van onze verfspuit voor gekleurde verf verbieden in verband met de residu die dit achterlaat in de verfspuit.
 • Is werken met deze verfspuit moeilijk? Helemaal niet. In tegenstelling tot de (professionele en duurdere) verfspuiten die verhuurd worden bij de grote verhuurbedrijven, is onze verfspuit gemaakt voor de (onervaren) doe-het-zelver en enorm makkelijk in gebruik.
 • Wat kost het huren van een verfspuit? Bij ons huur je een verfspuit al voor € 55, voor een professionele verfspuit betaal je al snel het drie dubbele hiervan. Een dag extra huren kost 35 euro. Er zijn verder geen bijkomende kosten.
  Verder huur je de verfspuit per 24 uur, dus als je de verfspuit op bijvoorbeeld op maandagochtend 9 uur ophaalt, dan hoeft deze pas dinsdagochtend 9 uur terug.
 • Kan ik ook houtwerk / deuren spuiten met deze verfspuit? Dit kan met de opzetstukken die erbij gehuurd kunnen worden, deze kost € 12,50 extra voor een dag huur.
 • Zijn er ook nadelen aan verfspuiten? Er is eigenlijk maar 1 nadeel: bij verfspuiten komt een verfnevel vrij waardoor je alles wat niet geverfd moet worden afgeplakt moet worden. Maar dit valt in het niet door de enorme tijdswinst die je behaalt door alles te spuiten in plaats van te rollen, om niet te spreken over het veel strakkere eindresultaat.
  Bij de Action en Karwei is afplaktape met afdekfolie beschikbaar, met deze kan je gemakkelijk en snel oppervlakken afplakken.
 • Hebben jullie ook een demonstratiefilmpje? Druk op de onderstaande knop om een filmpje te bekijken waarbij ze demonstreren hoe je niet én wel moet verfspuiten. Dit is niet ons filmpje, maar geeft wel een goed beeld van hoe het werkt.
Direct reserveren
Makkelijk plafonds verfspuiten

Direct reserveren

Te huur voor:
1 dag€ 55
Extra dagen€ 35
Opzetstukken€ 15
bij langere huurperiodes is extra korting mogelijk
Borg€ 200
alle bedragen inclusief BTW

Ophalen in Haarlem.
Contactgegevens
Reserveren
Door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.

Contact

Adres

Soutmanstraat 50
2021 ZD Haarlem

Bezoek / afhalen alleen op afspraak.

E-mailadres

info@kennemerverhuur.nl

Telefoon

+31 (0)23 369 02 95

Telefonisch bereikbaar op:
Maandag tot en met vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag en zondag: 09:30 - 17:00

WhatsApp

+31 (0)6 10 45 84 08

Contactformulier