Wand- en plafondschuurmachine 225mm

Wand- en plafond schuurmachine 225mm

Te huur vanaf € 40,00 per dag

  • 750W vermogen
  • Schuuroppervlak van 225mm
  • Met ingebouwde 360 graden LED verlichting
  • Toerental instelbaar van 600 tot 1700 tpm
  • Met een gewicht van 3.75kg ook te gebruiken voor plafonds
  • Lengte van 1.25m tot 1.80m, daarmee ook geschikt voor plafonds tot 3 meter hoog
  • Met stofzuiger aansluiting voor stofvrije werking


Wand- en plafondschuurmachine 225mm

Deze krachtige telescopische wand en plafond schuurmachine is met een vermogen van 750 watt perfect voor het schuren van gipsplaten, plafond en stucwerk.

Lichtgewicht (3.75kg) en daarmee ook geschikt voor gebruik op hoogte (plafonds).
Met ingebouwde 360 graden verlichting waardoor je makkelijk alle oneffenheden, die je nog moet schuren, kan zien.

Of je nou gipsplaat voegen of juist nieuw stucwerk hebt, met deze schuurmachine kan je dat met gemak en snelheid mooi vlak schuren voor een perfect eindresultaat. Zelfs sausklaar stucwerk heeft vaak oneffenheden of aanzetplekken die je na het schilderen of verfspuiten nog kan zien, voor een strak eindresultaat is het schuren van je wanden en plafonds essentieel.

Ga je je muren schilderen met roller? Overweeg ook eens een airless verfspuit, hiermee krijg je een strakke verflaag zonder banen op je vlakgeschuurde muren.

Voor het gebruik van deze wandschuurmachine is het gebruik van een bouwstofzuiger vereist, anders loopt je schuuroppervlak snel vol met stof waarmee je zelfs je muur kan beschadigen. Wij raden het gebruik van een normale stofzuiger af, deze is niet geschikt voor bouwstof. Heb je zelf geen bouwstofzuiger? Huur dan een bouwstofzuiger bij Kennemer Verhuur.

Bij deze wandschuurmachine komt standaard geen schuurpapier / schuurgaas, optioneel kunnen wij 225mm schuurgaas meeleveren van het merk Mirka, het gerenommeerde merk voor schuurmiddelen. Wij hebben 120, 180, 240 en 320 grit/korrel schuurgaas op voorraad, deze zijn per schijf te koop voor € 4,00 per schijf. Schuurgaas heeft (t.o.v. schuurpapier) een langere levensduur (tot wel 4-5x) en verbeterde afzuiging. (Middel)grof schuurwerk (bijv. gipsplaatnaden) doe je eerst met 120 / 180 grit schuurgaas, om daarna met 240 of 320 grit af te werken voor een perfecte finish.


Neem voor beschikbaarheid contact met ons op
Wand- en plafondschuurmachine 225mm
Reserveren
Door het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de algemene voorwaarden.
Te huur voor:
Per dag€ 40
Extra dag€ 30
Borg€ 175
alle bedragen inclusief BTW

Ophalen in Haarlem.